Nanchang Zhantong Clothing Co., Ltd. ndodhet në distriktin Qingshanhu, qytetin Nanchang, Provinca Jiangxi, Kinë.Fabrika u themelua në shkurt të vitit 2010 dhe kompania u rendit zyrtarisht në mars 2022. Është një prodhues që fokusohet në zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e veshjeve dhe mallrave shtëpiake me cilësi të lartë.Ne kemi pajisje dhe teknologji të avancuar të prodhimit, dhe ekipi ynë i stilistëve, inxhinierëve dhe punëtorëve me përvojë është i përkushtuar t'u ofrojë klientëve produkte novatore, elegante dhe me cilësi të lartë.

Lexo më shumë